KAAPELEIDEN PALOSUOJAUS

PYRO-SAFE DG

Teemme kaapeleiden ja kaapelihyllyjen palosuojausta. Mahdollisessa oikosulku tilanteessa kaapeleiden palosuojaus estää palonmuodostumista sekä palon leviämistä.

Palosuojaus toimii myös ulkopuolisia tulipaloja vastaan jolloin myös vahingot jäävät pienemmiksi. Tuotteella on ETA hyväksyntä. Ja tuote on CE merkitty.

Palosuojauksia voidaan tehdä erilaisilla tekniikoilla palosuojalevytyksistä palosuojamaalauksiin.

PYRO-SAFE DG- kaapelikangas on valmistettu joustavasta komposiitti lasikuitukankaasta jossa on ulkopuolella PU pinnoite likaa vastaan ja sisäpuolella tumman punainen kuumuudessa turpoava palosuojapinnoite.

PYRO-SAFE DG – Kaapelikangas soveltuu käytettäväksi sisä- ja ulkotiloissa, kestää pakkasta ja UV-säteilyä sekä korkeaa kosteusrasitusta.

PYRO-SAFE DG-Kaapelikangas GL- toimii hyväksynnän mukaisesti laivoissa ja offshore-laitoksissa tai vastaavissa kohteissa
PYRO-SAFE DG-Kaapelikangas IBMB- testiraportin mukaisesti toimii myös teollisuuslaitoksissa, julkisissa tiloissa sekä asunto rakentamisessa tai vastaavissa kohteissa.

PYRO-SAFE DG-Kaapelikangas on hyväksytty käytettäväksi kaiken tyyppisten kaapelijärjestelmien suojaamiseen, koskien kaiken tyyppisten kaapeleiden, kaapelinippujen, yksittäisten kaapeleiden palosuojaamista.

Copyright 2024 © Firesto Oy